Losbouten – golfplaten

het losbouten van de platen is al door veel mensen gevraagd hoe dit in zijn werk gaat. Aangezien de aanvraag van ons octrooi nog niet geheel was afgerond hadden wij geen andere keus dit voor ons te houden. Ondanks de onduidelijkheid, hebben wij toch de afgelopen weken vele bestellingen mogen ontvangen. bedankt voor dit vertrouwen.

Nu alles is afgerond kunnen wij u een tipje van de sluier oplichten.

Middels sensoren (groene lijn) worden de (Fred)bouten opgespoord. Zodra deze is gelokaliseerd start de laser (gele lijn) die aan de onderzijde van het liftingdevice is geplaatst met het doorhalen van de bouten. Dit proces (lokaliseren en doorhalen) duurt in totaal nog geen 30 seconden. Door het gebruik van deze methodiek is dus geen werkbak of hoogwerker nodig om de bouten te moeten losdraaien. Deze ontwikkelde techniek zorgt er dus voor dat er geen extra handeling nodig is.

Ook het vooruit losbouten van golfplaten kan gevaarlijke situaties opleveren. Als er een beetje wind staat, kunnen de losliggende platen van het dak waaien. Daarom is deze methode de enige gewenste manier van werken. Er worden niet meer platen losgehaald dan noodzakelijk is.

Voor de duidelijkheid: Liftingdevice LD20 is uitgerust met deze techniek.