Liftingdevice ter overname

door persoonlijke omstandigheden stellen wij liftingdevice beschikbaar voor de markt om verder te ontwikkelen.

door tijdgebrek hebben wij besloten om het octrooi en ontwerp ter overname aan te bieden. daarnaast bieden wij na overname de support om het product goed in de markt te kunnen zetten. zeker gezien de beperkingen in de markt m.b.t. werken met torenkraan en werkbak; de beperkingen van de verreiker en het steeds slechter worden van de golfplaten op het dak is dit de unieke kans om een product niet alleen voor Nederland maar ook door de omliggende landen is er genoeg belangstelling. Met nog minimaal 98 miljoen m2 aan golfplaten in nederland kan dit product zorgen voor de versnelling van het aanpakken en verwijderen van de risico’s die de daken met zich mee brengen.

Wij hebben wel een aantal voorwaarden voor de overname. Neem vrijblijvend contact op met Niek donselaar 06-16884704 of via info@liftingdevice.nl